Seuraa meitä myös näissä:


Provinssirock 2013

Tervetuloa tapahtuman Provinssirock 2013 sivustolle! Juuri nyt Blur on tämän tapahtuman suosittu kohde.

Provinssirock 2013

35. Ihmisten Juhla, Provinssirock, käynnistyi perjantaina iloisissa tunnelmissa sadekuuroista huolimatta. Päivän päätähtinä toimivat tällä kertaa odotetustikin Blur (UK), PMMP, Bad Religion (US) ja Bastille (UK).

Englantilaisen Blurin keikka oli loistava ja Törnävänsaaren puutkin huojuivat yleisön mukana musiikin tahdissa. Laulaja Damon Albarn kertoi yleisölle, että heitä ennen tällä kyseisellä lavalla esiintynyt naiskaksikko oli mahtava ja tiedusteli bändin kotimaata. No mikäpä muukaan lavalla heitä ennen olisi esiintynyt kuin PMMP. Ja suotta ei Damon keikkaa kehunut. PMMP teki viimeisen Provinssikeikkansa ja energiaa ja näyttävyyttä siitä ei jäänyt puuttumaan.

Bad Religion (US) oli erittäin tyytyväinen festivaaliin ja sen kuuluisaan Ihmisten Juhlan tunnelmaan, ja loistavasti mukana ollut yleisö saikin bändin todella syttymään. Suomessa ensi kertaa esiintyneen englantilaisen Bastillen sympaattinen ja hyväntuulinen brittipop sai yleisöltä upean vastaanoton Saarilavan vehreässä miljöössä.

Provinssirock sai tänään myös arvovaltaisia vieraita, kun kulttuuriministeri Paavo Arhinmäki vieraili festivaalilla. Ministeri tutustui festivaalin järjestelyihin ja ehti katsastamaan muutamia bändejäkin.

Provinssirock on panostanut tänä vuonna entistä enemmän mm. ravintoloiden viihtyvyyteen ja tarjontaan. Ruokaravintoloista suosituimpia paikkoja perjantain aikana olivat Paviljongin á la carte –ravintola, sekä lähiruokaa ja hiukan erilaisempaa festivaaliruokaa tarjoava Juurella-ravintola.

Provinssirockissa vieraili perjantain aikana n. 14 000 kävijää.

Soita ja kysy lisää: Länsi- ja Pohjois-Suomi 040 7345 543 | Itä- ja Etelä-Suomi 050 322 0066
Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa info@virtualfinland.fi

Haluatko nähdä mainoksesi Virtual Finland sivustolla? Katso mediakortti