Ota Yhteyttä

Avainsanat: hotelli, joensuu, karelia, ravintola

Esityksen päivämäärä: 17.10.2009

Valokuvaaja: Rami Saarikorpi - http://www.360panorama.fi

Hotelli Karelia

2006 täysin uusittu Joensuun klassikko, Hotelli Karelia, sijaitsee kaupungin sydämessä lämmitetyn kävelykadun varrella. Hotellin välittömästä läheisyydestä löytyvät monipuoliset palvelut sekä valtaosa Joensuun tasokkaasta kulttuuritarjonnasta.

Hotelli Karelian tavoitteena on vastata asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin, ja olemme uusineet jokaisen hotellihuoneemme yksilölliseksi käyttäen 35 eri Itä-Suomalaista yritystä, aina käsintehdyistä sängynpäädyistä ja pöydistä suite -huoneiden höyrykaappeihin. Jokainen tasokkaista kylpyhuoneistamme on omanlaisensa. Näin kaikille vieraillemme löytyy varmasti omaa makua miellyttävä, paikallisin voimin tehty tasokas huone. Tervetuloa tutustumaan!

Karelia on toiminut hotellina yhtäjaksoisesti tunnetussa funktionaalisen tyylisuunnan edustajassa, Teräskulman talossa, vuodesta 1939. Talon julkisivu on pelkistetty ja kaikki talotekniikka löytyy katolta ja talon sisäpihalta.

Teräskulma on suojeltu maamerkki Joensuussa ollen mm. kaupungin ensimmäinen 5 - kerroksinen kivitalo. Teräskulmassa sijaitsee myös kaupungin ensimmäinen hissi. Hotelli Karelia onkin miellyttävä sekoitus kaupungin historiaa ja nykyaikaisia mukavuuksia.


Lisää tämä virtuaaliesitys omille sivuillesi
Soita ja kysy lisää: Länsi- ja Pohjois-Suomi 040 7345 543 | Itä- ja Etelä-Suomi 050 322 0066
Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa info@virtualfinland.fi

Haluatko nähdä mainoksesi Virtual Finland sivustolla? Katso mediakortti