Ota Yhteyttä

Avainsanat: fiskari, fiskars, hotelli, ravintola

Esityksen päivämäärä: 5.11.2009

Valokuvaaja: Rami Saarikorpi - http://www.360panorama.fi

Hotellissamme on 15 viihtyisää kahden hengen huonetta. Neljä huoneista on perinteikkäässä majatalorakennuksessa ja muut vuonna 2003 valmistuneessa uudisrakennuksessa. Kaikissa huoneissa on WC, suihku, TV, puhelin ja maksuton laajakaistayhteys.
Kaikki huoneemme ovat savuttomia.

Sauna

Saunaan mahtuu yhtä aikaa rentoutumaan 6-10 saunojaa. Nauti pehmeistä löylyistä ja avarista tiloista! Tilauksesta järjestämme myös hierontaa.

Perinteitä ja nykymuotoilua

Aikanaan Wärdshusissa majoittuivat hevoskuskit ja tilat olivat vaatimattomat. Ajan saatossa tiloja on paranneltu ja mukavuuksia lisätty. Nykypäivän Wärdshus on korkeatasoinen hotelli, jonka viihtyisissä huoneissa lepäävät mieli, keho ja silmä.

Viimeisin peruskorjaus on vuodelta 2005, jolloin yläkerta uudistettiin kokonaan. Kuusi pienehköä huonetta korvattiin neljällä isommalla, joista kaksi voidaan yhdistää sviitiksi. Uudet huoneet jatkavat vuonna 2003 valmistuneen lisärakennuksen linjaa. Paksut seinät ja korkeat huoneet takaavat rauhalliset, syvät yöunet.

Majatalon korjaus- ja rakennustöissä on noudatettu perinteitä. Luonnonmateriaalit ovat kunniassaan: moderneja materiaaleja on vältetty. Värit ovat pellavaöljypohjaisia, ja niiden pigmentit maavärejä. Lattialaudat on tehty kiinteistön omistajan, Fiskars-yhtiön, omien metsien kuusesta. Ne on kiinnitetty taotuilla 1800-luvun nauloilla, joita oli säilynyt ruukin varaston vanhoissa laatikoissa. Kalusteet on valmistettu paikallisesta jalavapuusta, ja takorautaiset kaiteet kunnioittavat rautaruukin perinteitä.
Puu-, takorauta- ja muut käsityöt on tehty paikallisin voimin. Majatalon korjaukset ja uudisrakennuksen on suunnitellut arkkitehti Kasper Järnefelt.


Lisää tämä virtuaaliesitys omille sivuillesi
Soita ja kysy lisää: Länsi- ja Pohjois-Suomi 040 7345 543 | Itä- ja Etelä-Suomi 050 322 0066
Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa info@virtualfinland.fi

Haluatko nähdä mainoksesi Virtual Finland sivustolla? Katso mediakortti