Seuraa meitä myös näissä:


Virtual Alahärmä

Juuri nyt Power Truck Show 2010 on suosittu kohde. Kartalla on myös 3 muuta kohdetta. Yhteensä 3 128 esitystä on katsottu 2 288 235 kertaa.

Alahärmä

Virtual Alahärmä on palvelu jossa esitellään mm.paikallisia yrityksiä ja nähtävyyksiä, sekä muuten mielenkiintoisia kohteita, henkilöitä, tapahtumia ja paljon muuta.

Tule mukaan kiehtovaan virtuaalimaailmaan ja tuo oma kohteesi palveluun. Voit jättää tietosi ilmoituskaavakkeen kautta. Samalla voit jättää palautetta palvelusta ja jättää oman kehitystoiveen. Parhaat tietenkin palkitaan.

Virtual Alahärmä palvelun tuottavat Waasa Zone Internet Solutions ja R-Studio.


POWER TRUCK SHOW VIRTUAL FINLANDIN SUOSITUIMPIA SIVUSTOJA

Viime kesänä järjestetty Power Truck Show on säilyttänyt suosionsa Virtual Finland kävijoiden TOP-5 listalla (www.virtualfinland.fi). Ei ihme sillä Virtual Show kokoaa messujen hienoimmat rekka-autot lähes 100 panoramakuvin voimin.ETSIMME MIELENKIINTOISIA KUVAUSKOHTEITA HÄRMÄN SUUNNILTA

Haluatko valtakunnallista näkyvyyttä yrityksellesi tai tapahtumalle. Laadukkailla 360 asteen panoramoilla onnistut! Klikkaa ylävalikosta "ota yhteyttä" painiketta ja jätä yhteystietosi. Tervetuloa virtuaalimaailmaan!

Luokitellut kohteet

Soita ja kysy lisää: Länsi- ja Pohjois-Suomi 040 7345 543 | Itä- ja Etelä-Suomi 050 322 0066
Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa info@virtualfinland.fi

Haluatko nähdä mainoksesi Virtual Finland sivustolla? Katso mediakortti