Seuraa meitä myös näissä:

Lehdistö ja media

Virtual Finland on yksi mielenkiintoisimmista tavoista esitellä virtuaalista kuvaa kaupunkien eri kohteista. Kohteita voivat olla erilaiset maisemakuvat, yritykset, messut, näyteikkunat, asunnot, museot jne. Kuvaamamme kohteet ovat siis ainutlaatuisia ja erittäin korkeatasoisesti toteutettuja.

Osaksi Virtual Finlandia

Nyt medioilla on mahdollisuus osallistua Virtual Finlandiin jakamalla karttapalveluamme ILMAISEKSI. Voitte saada omille sivustoillenne Virtual Finland-kartan. Liitettyänne Virtual Finland-kartan  omille sivuillenne, voitte myydä esimerkiksi mainosbanneritilaa sen ympärille. Ainoa vaatimuksemme on että palveluamme mainostetaan sivustolla.

Ketkä voivat karttaa jakaa?

Karttaa voivat jakaa kaikki yritykset, jotka toimivat median parissa tai tarvitsevat sivujensa sisältöön Virtual Finlandin karttapalvelua. Ota yhteyttä ja kysy karttapalvelua sivustollenne.


Helppo ylläpidettävyys.

Sivustollanne olevaa karttaa ei tarvitse päivittää. Hoidamme kuvaukset, ohjelmistopäivitykset ja uusien kuvien lisäämisen puolestanne oman hallintajärjestelmämme kautta. Teidän tarvitsee vain nauttia kaupunkinne hienoista panoraamakuvista ja saada sivustollenne lisää kävijöitä. Ylläpitoon liittyen kaikki karttasivuston käyttäjät pääsevät tuotekehitystiimiin kehittämään palvelua vieläkin paremmaksi. Uudet kuvat tulevat kartalle automaattisesti kun panoraamakuvaajamme kuvaavat kohteita.


Tarvitsetko lisätietoa palvelusta?

Ota yhteyttä sähköpostitse tai palautesivustomme kautta.

Mediavastaavat:

Rami Saarikorpi rami[at]sci.fi 050-322 0066
Teppo Kangas teppo.kangas[at]waasazone.fi

Soita ja kysy lisää: Länsi- ja Pohjois-Suomi 040 7345 543 | Itä- ja Etelä-Suomi 050 322 0066
Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa info@virtualfinland.fi

Haluatko nähdä mainoksesi Virtual Finland sivustolla? Katso mediakortti