Seuraa meitä myös näissä:

Info

Virtual Finland on Suomen suurin 360 panoraamakuvapalvelu jossa esitellään virtuaalisesti Suomen eri kaupunkeja, matkailukohteita, merkittäviä henkilöitä, tapahtumia ja paljon muuta laadukkaiden panoraamaesitysten avulla. Kaupunkikohtaisesti esittelemme mm. paikallisia yrityksiä ja nähtävyyksiä, sekä kaupunkien listaamia toivomiaan kohteita. Palvelua toteutetaan yhteistyössä parhaiden 360 panoraamavalokuvaajien, medioiden ja muiden laajalti internetissä toimivien yritysten ja yhteisöjen kanssa. Katso esittely Youtubesta.

 

Tarjoamme kuvauspalveluitamme pienille paikallisesti toimiville yrityksille sekä suurille myös ulkomailla toimiville yrityksille ja yhteisöille. Yritykset tilaavat meiltä kuvauspalveluita, jolloin kaikki tuottamamme materiaali ei välttämättä päädy VirtualFinland sivuille. Kuvamateriaalivalikoimaamme kuuluvat mm. 360 panoraamat, perinteiset still-valokuvat, timelapse-, gigapan-, ilma-, tolppa-, sekä videokuvaukset.


Tule mukaan kiehtovaan virtuaalimaailmaan ja tuo oma kohteesi palveluun, tai tilaa kuvauspalveluitamme ilmoituslomakkeen kautta. Kaikki kuvaamamme materiaali toimitetaan asiakkaille aina täysillä oikeuksilla, jolloin asiakkaan ei tarvitse huolehtia kuvien ja esitysten käyttöoikeuksien vanhenemisesta. Jos yrityksestäsi on jo olemassa 360 panoraamamateriaalia ja haluat tuoda sen VirtualFinland palveluun, onnistuu se vuosikustannuksen hinnalla (lue lisää)


Virtual Finland palvelun tuottavat Waasa Zone Internet Solutions | 360panorama.fi

 

Soita ja kysy lisää: Länsi- ja Pohjois-Suomi 040 7345 543 | Itä- ja Etelä-Suomi 050 322 0066
Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa info@virtualfinland.fi

Haluatko nähdä mainoksesi Virtual Finland sivustolla? Katso mediakortti